Aktuellt

Fest

Fest och Bubbel på Bohus-Malmöns Pensionat
Fest och Bubbel på Bohus-Malmöns Pensionat
After Work/ Walk åter fredag den 9/3. God mat och bar till bra priser kl 18.00- 20.00 Välkomna!
.
Nästa Bue´s Vänner med allsång och musik blir lördag 17/3 Boka Mat från kl 18.00, 0523-35210. Allsången från kl 19 behöver inte bokas. Alla är välkomna!
 

PÅSK ERBJUDANDE på Bohus-Malmön! Boka boende och mat under Påsken!   Långfredag serverar vi en Påsk-buffé som fortsätter med livemusik. Boende i dubbelrum, långfredags buffé med musikunderhållning och frukostbuffé för endast 745:-/ person. Stanna en natt till och betala 400:-/ person för boendet, så bokar vi bord åt er på Restaurang Malmöns Brygga på torsdag eller lördag.

På Påskafton tänds påskbrasan uppe vid vattentornet och nästan hela ön går traditionsenligt dit.

Hyr cykel eller vandra runt ön på våra fina vandringsleder. Du kan även boka ett gott lunchpaket att ta med på din vandring.

Varmt Välkomna önskar Patrik och Gunilla med Personal  0523-35210

.

UGL-kurser under 2018: vecka 9, 17, 22, 35, 41, 45 och 48.
Vi har Sveriges bästa UGL-handledare hos oss. Leg, kbt-psykolog Sven-Olof Krantz som är kvalitetssäkrad av Socialstyrelsen.
UGL är Sveriges mest utbredda ledarskapsutbildning inom den civila sektorn. UGL som ledarskapsutbildning är sedan 1981 ett obligatoriskt inslag i utbildandet av officerare inom det svenska försvaret. Kursen ingår numera även i Polisens grundutbildning och inom både privat näringsliv och offentlig förvaltning. Kursen vänder sig till dem som vill förstå ledarskap och medarbetarskap i grupper och i dessa hitta sin egen roll.
Hitta mera information och lämna din anmälan på www.uglakademin.se.

Besök gärna vårt hemsideföretag Hemsideföretag